Laatste nieuws

Reisverslag Roemenië 2019

november 19, 2019

Beste Mensen, Op 2 november 2019 zijn wij onze reis naar Roemenië begonnen, na 2 dagen reizen zijn we zondag middag bij onze contactpersoon familie Szkrenyes aangekomen. We zijn goed ontvangen door de familie en het was fijn om gelijk de zondagavond een kerkdienst mee te maken in het nieuwe kerk gebouw. De drie dagen dat wij in Roemenië waren hebben we een aantal gezinnen bezocht, die vanuit Nederland worden gesponsord. Ook hebben we in die drie dagen mogen zien wat het sponsor werk doet, waar we erg dankbaar voor zijn. Het waren drie dagen die veel indruk hebben gemaakt, waarin we veel hebben gezien en ook ideeën hebben opgedaan voor eventueel volgende projecten. Namens Nusfalau willen wij de sponsoren en iedereen die op welke wijze dan ook geholpen heeft aan deze reis bedanken. Natuurlijk staan wij altijd open voor sponsoren, mocht u meer informatie willen kunt u altijd contact opnemen via onze website.

Lees verder

REISVERSLAG ROEMENIE VOORJAAR 2017

juli 7, 2017

Na drie dagen reizen op dinsdagmorgen 25 april rond 11 uur aangekomen bij de familie Szkrenyes. We werden zoals altijd weer hartelijk ontvangen, het was al weer twee jaar geleden dat we in Roemenië waren. Na eerst een kopje koffie te hebben gedronken zijn we direct op weg gegaan om enkele gezinnen te bezoeken. We zijn begonnen in Cehu-Silvaniei. We hebben de jonge dominee Nagy en zijn gezin als eerste bezocht en daar hebben we tevens van een heerlijke lunch genoten. Dankbare vriendelijke mensen zijn vrouw is ook heel erg geïnteresseerd naar ons in Nederland. Daarna bezochten we een keurig net gezin dat in een flat woont, binnen is alles netjes het ziet er allemaal goed verzorgd uit. Een van de meisjes wou wel even een stukje piano voor ons spelen. Bij de andere gezinnen was niet iedereen thuis, een vader met zoontje was niet te bereiken daar hebben we de jonge dominee naar gevraagd en die vertelde dat het moeizaam gaat met deze man hij houd een beetje toezicht.

Lees verder

Facebook pagina stichting nusfalau

oktober 22, 2016

Vanaf Januari 2017 is er ook een facebook pagina. https://www.facebook.com/stichtingnusfalau/?fref=ts  

Lees verder

INFORMATIEFILM NUSFALAU

februari 13, 2014

Wie is de stichting? Wat doet de stichting? Wie zijn de mensen die hulp krijgen? Waar verlenen we hulp? Op deze vragen krijgt u een visueel antwoord door het bekijken van de informatiefilm.

Lees verder